ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

در دیدار وزیر خارجه قطر با امیرعبداللهیان چه گذشت؟

در دیدار وزیر خارجه قطر با امیرعبداللهیان چه گذشت؟ وزیر امور خارجه قطر که به تهران سفر کرده، امروز (پنجشنبه) با حضور در محل وزارت امور خارجه با حسین امیرعبداللهیان دیدار کرد و به گفت‌وگو نشست‌.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۷ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 09
کد خبر: ۱۰۱۴۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» وزیر امور خارجه قطر که به تهران سفر کرده، امروز (پنجشنبه) ۱۸ شهریور ماه با حضور در محل وزارت امور خارجه با حسین امیرعبداللهیان همتای ایرانی خود دیدار و به گفت‌وگو نشست‌.

 

این نخستین سفر وزیر خارجه قطر به تهران پس از تصدی وزارت امور خارجه توسط امیرعبداللهیان است.

 

وزیر خارجه قطر دومین وزیر خارجه‌ای است که بعد از تصدی امیرعبداللهیان به تهران سفر و با وی دیدار و گفت‌وگو می‌‌کند. پیش از این شاه محمود قریشی وزیر خارجه پاکستان در روز چهارم شهریور ماه و در نخستین روز حضور امیرعبداللهیان در وزارت امور خارجه به تهران سفر و با همتای ایرانی خود دیدار کرد.

 

وزیر امور خارجه قطر پنجم شهریور ماه و پس از تصدی امیرعبداللهیان به وزارت امور خارجه، با وی تلفنی گفت‌وگو کرد.

 

در تماس تلفنی «شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان، وی با تبریک انتخاب امیرعبداللهیان در سمت وزیر امور خارجه و همچنین ابلاغ سلام امیر قطر به ریاست جمهور کشورمان، اهمیت روابط فیمابین را مورد تأکید قرار داد و از سیاست روابط فعال همسایگی در دولت جدید جمهوری اسلامی ایران استقبال و از امیرعبداللهیان برای سفر به قطر دعوت به عمل آورد.

 

امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان نیز در این گفت‌وگوی تلفنی با ابلاغ سلام متقابل رئیس جمهور اسلامی ایران به امیر قطر، ضرورت اجرای توافقات قبلی دوجانبه و همچنین آمادگی برای رایزنی‌ها در خصوص موضوعات مختلف منطقه‌ای و بین‌المللی را مورد تأکید قرار داد.

 

وزیر خارجه قطر سوم مرداد ماه نیز در سفر به تهران با محمدجواد ظریف وزیر سابق امور خارجه جمهوری اسلامی ایران درباره مناسبات دوجانبه و تحولات منطقه به گفت‌وگو پرداخت./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار